Praktische en doelgerichte coaching
Bij mij krijgt u een persoonlijke aanpak, gericht op uw concept!
Mijn specialisatie is vooral gericht op het hart van ieder horecabedrijf "de keuken" en alles wat hier rechtstreeks mee verbonden is: upselling, food waste, aankopen, food cost, actief verkopen, samenwerking keuken zaal, enz.....
Ik werk op basis van 3 formules.
- Formule 1: professionele kooksessies
- Kooksessies met uw keukenpersoneel... (Suggestiekaart / menu / gerecht verfijning)
- Voor extra ervaring krijgt u kookles in het bedrijf.
- .......
- Formule 2: basis optimalisatie gesprek, analyse & verslag
- U krijgt na de analyse een overzicht met pijnpunten, tips en tricks waarmee u zelf aan de slag kan.
- U wil meer rentabiliteit.
- U wil uw food cost en arbeidskost verminderen
- U start een nieuwe zaak en hebt tips nodig.
- .......
- Formule 3: horeca pro optimalisatie gesprek, analyse, verslag, opvolging & bijsturing
- Opvolging en verfijning van de vastgestelde knelpunten.
- Kooksessies met het vast keukenpersoneel.
- Het afstemmen en verfijnen van de gerechten op de vaste kaart en suggesties.
- Analyse van uw food cost, efficiëntie, keukenorganisatie, concept en gerechten.
- ........
Waarom nu kiezen voor B-M "Horeca-optimalisatie"?
- We gaan voor optimalisatie en niet voor een volledige verandering.
- Vooral praktisch en niet enkel theoretisch
- Ik heb 30 jaar horeca ervaring en ben nog steeds zaakvoerder van een actief restaurant.
(Ik heb dezelfde paden moeten bewandelen als u en begrijp dus uw bezorgdheden!) - Ik kom naar u! Er wordt dus in uw keuken met uw medewerkers en met uw toestellen gewerkt.
(anders dan in een school waar ze beschikken over volledig andere uitrusting/middelen en waar het publiek zeer divers is). - U hoeft uw zaak niet te sluiten en uw vrije dag niet op te offeren.
(De kooklessen of optimalisatie kan evt. doorgaan tijdens de openingsuren) - Doelgerichter resultaat.
- Korte termijn aanpak
Wanneer?
Maandag - dinsdag – woensdag
Tarieven:
Tarief op aanvraag.