Brecht als horeca coach
Als kind groeide ik op in de horecazaak van mijn ouders. De passie voor eten en koken werd er bij manier van spreken met de paplepel in gegoten. De hotelschool in Hasselt zorgde voor de fundamenten van mijn carrière. Een mooi parcours van kennis en verfijning volgde, gaande van hotelkeuken over brasserie tot gastronomische restaurants...
Met de nodige ervaring op zak startte ik in 2006 vol enthousiasme en ondernemingszin mijn eigen restaurant https://www.ratatouillemaaseik.be
Met veel creativiteit en de hulp van mijn gezin bouwde ik mijn restaurant uit tot een bloeiende zaak.
Vervolgens startte ik in 2010 met het lesgeven aan de restauranthouders via de dagopleiding van Syntra.
Mijn eigen maar ook de verhalen en ervaringen van mijn leerlingen leerden mij dat het leerproces nooit stopt en het belangrijk is om kennis te delen.
Maar vooral ook dat het opbouwen van eigen expertise, het betreden van nieuwe paden, het stromen van creativiteit en het inspelen op nieuwe tendensen in de keuken voor veel mensen makkelijker is in een niet gestructureerde omgeving of een beperkte (vrienden)kring.
Kortom er is nood aan een persoonlijke en doelgerichte benadering.
Daarom besloot ik dat het tijd werd mijn 30 jaar horeca ervaring op een andere manier te delen.
BM - food inspirator was geboren...... anno 2014!
Uiteraard school ik me op regelmatige basis bij en bezoek nieuw en bestaande concepten en beurzen in het binnen en buitenland om up to date te blijven en mijn kennis verder uit te breiden.
Mijn doel: u inspireren in het koken alsook in het gericht ondernemen....
The future belongs to those who prepare for it today !
Musiek Brecht